Kostnadsfria varuprover

Välj vilka varuprover du vill beställa så skickar vi dem till dig kostnadsfritt.

Samtliga produkter från Trio är förskrivningsbara för dig med stomi, med undantag för Siltac som endast är förskrivningsbar i Västra Götaland och Jönköpings län.

Gratisprover

Skickar

Våga testa något nytt!

Har du stomi och har problem med läckage? Svidande och irriterad hud? Våra stomiprodukter är tillförlitliga – så att du ska känna dig trygg oavsett vad du har för aktiviteter under dagen. Dessutom låter silikon din hud andas, vilket gör att huden mår bättre.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig med stomi att testa våra produkter. Därför erbjuder vi våra varuprover helt utan kostnad direkt hemskickat till dig. Har du några frågor om produkterna är du alltid välkommen att kontakta oss. Beställ dina kostnadsfria varuprover idag och upplev skillnaden!

Vi vill gärna veta vad du tycker! Skriv gärna till oss i någon utav våra kanaler eller slå en signal och berätta om din upplevelse: såväl ris som ros. Våra produkter är ständigt framåtskridande och din feedback är enormt viktig för utvecklingsprocessen!

Vill du höra mer om andras erfarenheter finns det såklart massor med videoklipp och information på produktsidorna. Här berättar Caroline om hennes erfarenhet av Trio Elite och Trio Elisse: