Leverans- och köpvillkor

Leveransvillkor

Vid köp tillkommer inga extra kostnader. Vi tar inte ut nån avgift för frakt. Vi skickar normalt inom 1-3 dagar. Under högsäsong och vid specialbeställningar kan det ta något längre tid. Vi skickar beställningar i kuvert som vanlig post. Dessvärre kan leveransen dröja upp till 7 dagar på grund av postgången. 

Returer

Du har rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Retur medges ej för intimprodukter, prontosan samt lavemangspåsar. Meddelande om retur ska lämnas så snart som möjligt till vår kundtjänst, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Som kund har du rätt att undersöka produkten/produkterna innan beslut tas om eventuell retur. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten rör det sig om en reklamation. Då kan du kontakta vår kundtjänst, returnera varan och få en ny.

Produkten måste returneras i oförändrat skick. För att returen ska medges måste du därför returnera produkten i intakt och komplett originalförpackning med obruten försegling och i ett likvärdigt yttre emballage som produkten levererades i för att minimera risken för skador vid retur. Tänk därför på att öppna förpackningen försiktigt vid kontroll av varan. Vid ångerrätt/retur är det du som kund som betalar returfrakten. För återbetalning – ange ditt namn, adress samt fullständigt bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.
Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut.

Kundkonto

För att underlätta för framtida köp kan du registrera ett konto i samband med köp. Via mitt konto kan du se dina senaste beställningar, hantera din faktureringsadress samt redigera ditt lösenord och kontouppgifter. I dina konotuppgifter kan du även ange ett visningsnamn för att kunna skriva recensioner på våra produkter.

Ange din e-postadress och få nyheter, erbjudanden och tips/råd skickade direkt till dig.

Vi skickar ut våra nyhetsbrev 1 gång i månaden och du kan när som helst avregistrera dig.