Om Capero Medical AB

För att lyckas med en bra bandagering behövs ofta en stark vilja och envishet. Det behövs också ett bra grundmaterial och individuellt utprovade tillbehör tillsammans med erfarna rådgivare inom stomivård. På Capero har vi både erfarenheten och framtidens produkter!

Oavsett vilken stomi eller vilket behov du har vid din bandagering så erbjuder vi flera tillbehör som hjälper dig vid t.ex. läckage, häftborttagning, hudvård eller odörproblematik, men också snygga, bekväma och funktionella underkläder. Känner du igen dig i dessa problem? Är du inte nöjd med de produkter du använder idag? Eller är du kanske rent av nyfiken på att testa framtidens produkter? Då är du välkommen att kontakta oss!

Vi jobbar med framtidens stomivård!

Caperos vision är att skapa de bästa tillbehören för de flesta tillfällena så att du känner att du kan vara helt nöjd med ditt bandagerande. Vi vill också tillsammans med dig förbättra och utveckla våra produkter – från idé till förbättrad prestanda! Det är stomiomvårdnad för oss.

Capero Medical AB har varit verksamt sedan 2007 och har sedan starten haft ett tätt samarbete med Trio Healthcare Ltd i England. I takt med att behoven utvecklats på den svenska marknaden har sedan samarbeten utökats med produkter från Comfizz. Trio Healthcare har hela tiden legat i framkant med sina hudvänliga och revolutionerande silikonprodukter och Comfizz erbjuder sköna och funktionella underkläder och gördlar. Produkterna från Comfizz kan du givetvis köpa direkt här på sidan i vår webbshop.

Verksamheten har sin grund i stomiprodukter och tillbehör, men vi har även relaterade produkter i vårt sortiment såsom lavemangspåsar

Carina Petersson startade företaget 2007 och har lång och bred erfarenhet från sjukvården samt inom branschen medicintekniska produkter, och då speciellt omvårdnad av stomi och sårvård. Vi finns här för att hjälpa dig till en bekvämare och tryggare vardag!

Ange din e-postadress och få nyheter, erbjudanden och tips/råd skickade direkt till dig.

Vi skickar ut våra nyhetsbrev 1 gång i månaden och du kan när som helst avregistrera dig.